Blogia
USEE Antoni Cumella

Canserbero

Canserbero

Va néixer a l’hospital Lídice de Caracas Veneçuela el 11/03/88, fill de José Rafael González Ollarves i Leticia Orama, va créixer fins als 4 anys a Caracas per després traslladar-se a Maracay estat Aragua.

Als nou anys el va educar només el seu pare perquè la seva mare va morir.  Als onze anys li va agradar la música sense ni tan sols saber res, comença a improvisar en ritmes de Reggaeton populars llavors i Hip Hop, li dèien ja "Canserbero".

Tres anys després el seu pare li dóna la mala notícia de la mort del seu germà gran,  llavors es va infiltrar en el Hard Rock i el Hip Hop dels 90.

Aquest any Canserbero va conèixer a Manuel Galvis, que vivia prop de  casa seva. Canserbero i Manuel Galvis van decidir formar una grup de hip hop i per la seva poca experiència van  acudir a l’ajuda de Afromack, conformant així un projecte titulat "Codigos de Barrio" en el qual encara es van compondre diversos temes, només es van gravar uns tres o quatre d’ells, motivat també a l’escassetat de recursos i a la curta edat de tots dos.

L’any següent Canserbero decideix compilar els temes prèviament distribuïts per Internet a més d’un senzill principal, elaborant així un "mixtape" el qual va titular "La nostra Doctrina No és un Dogma, és una Guia Per l’Acció" la distribució va ser gratuïta i exclusivament via Internet . Tambe els seus estudis de Dret i Ciències Polítiques porten a Canserbero a construir el seu disc com a solista, el qual estarà produït musicalment, gravat i editat en la seva totalitat per KPU.

A mi m’agrada Canserbero perquè és un estil de música diferent , diu allò que sent: la mort de la seva mare, que va estar a punt de morir , sofriments...etc.

Per mi és el millor cantant de hip hop / hard rock del mon.

Aqui us deixo algunes cançons d’ell:

http://www.youtube.com/watch?v=hwdnS98jvwg

 

Us ha informat el Braian.

0 comentarios